NatuRa 2000 területek
fenntartási terveinek készítése

A honlap a Balatoni Integrációs Kft.
és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Igazgatóság együttműködésében
megvalósuló fenntartási tervek
elkészítésének támogatására jött létre.

9. Ordacsehi berek

Területi azonosító: HUDD20036

Ez az oldal az Ordacsehi berek nevű Natura 2000 terület fenntartási terv készítési munkaoldala.  

 

-Megtalálhatók rajta a terület adottságait, elhelyezkedését bemutató információk.

 

-A tervezés előrehaladásával letölthetők az egyeztetési tervanyagok is, amelyek véleményezésében Önre is számítunk. (Lásd: a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK között a jobb oldali szürke sávban)

 

 

 

Az Ordacsehi berek elhelyezkede és természeti értékei

 

A tervezés alapjául szolgáló védett területek a Somogy megyében található Balatonboglár, Fonyód, Lengyeltóti, Ordacsehi települések pontosan meghatározott földrészleteit érintik.

 

A területek megismerése érdekében kérjük, használja a jobb oldalon található LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKAT!

 

- Hol található ez a Natura 2000 védettség alá eső terület? - tekintse meg a terület földrajzi elhelyezkedését és lehatárolását a letölthető műholdas felvételen.

 

- Milyen értékes fajok és élőhelyek miatt áll ez a terület Natura 2000 védelem alatt? – ezt a letölthető területi adatlap megtekintésével ismerheti meg bővebben.

 

- Pontosan mely ingatlanokra terjed ki a védelem, és a fenntartási terv készítés folyamata? – töltse le a terület helyrajzi számokat tartalmazó adatlapját. Tekintse át, hogy mely területek vonatkozásában lehet érintett Ön (vagy családtagja, ismerőse), mint tulajdonos/gazdálkodó/vagyonkezelő/területhasználó/helyi önkormányzat szakembere/érdeklődő, stb.

 


Amennyiben szükséges, a földrészletek helyrajzi szám szerinti térképes beazonosításában kérje a helyi önkormányzat szakemberének segítségét.

 


A területek pontosabb azonosításához gyors segítséget nyújthat a letölthető Google Earth megjelenítés, illetve az alábbi alkalmazás is. Ezek használatával tetszőleges nagyításban tekinthetők meg a Natura 2000 által lefedett területek. http://natura2000.eea.europa.eu/ 
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, jelezze részvételi szándékát, vagy küldje el kérdéseit / észrevételeit / javaslatait!

A véleményezéshez kattintson ide!