NatuRa 2000 területek
fenntartási terveinek készítése

A honlap a Balatoni Integrációs Kft.
és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Igazgatóság együttműködésében
megvalósuló fenntartási tervek
elkészítésének támogatására jött létre.

Érintett területek

Válassza ki a bal oldali menüben felsorolt 11 db Natura 2000 terület közül azt/azokat amelyekről bővebb iformációkra van szüksége!

 

Ismerje meg egy-egy terület főbb jellemzőit; tekintse meg földrajzi elhelyezkdését és az érintett helyrajzi szám listát! Amennyiben érintettsége fennáll, éljen a honlapunk kínálta tájékoztatási és véleményezési lehetőséggel.

 

Figyelem! Egy-egy terület neve nem minden esetben árulja el az érinett településeket. Gyakran több települést is érintenek (pl. az Ordacsehi berek 4 települést), illetve a földrajzi név sem mindig tartalmazza a településnevet (pl. Mogyorós-hegy). Bizonyos településeket pedig 2-3 db Natura 2000 terület is érint (pl. Lengyeltóti, Fonyód). Erről részletes információkat a letölthető összefoglalóban talál.

 

Kérjük, hogy tekintse át az ÉRINTETT TELEPÜLÉSEK menüpontot, ahol megtalálja, hogy a 11 db Natura 2000 területhez pontosan melyik települések tartoznak.

 

Használja az oldalon található véleményezési funkciót! Regisztráljon oldalunkon, és vegyen részt a tervezési folyamatban kérdései feltevésével, véleménye megfogalmazásával és megküldésével!