NatuRa 2000 területek
fenntartási terveinek készítése

A honlap a Balatoni Integrációs Kft.
és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Igazgatóság együttműködésében
megvalósuló fenntartási tervek
elkészítésének támogatására jött létre.

Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft.

A Balatoni Integrációs Kft. a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósággal együttműködve 11 db Natura 2000 terület fenntartási tervének készítésén dolgozik. A munka a 43/2012 VM rendeletben foglaltak alapján valósul meg.

 

Az érintett Natura 2000 területek közé tartozik a teljes Balaton, illetve 5 db terület a tó Somogy megyéhez tartozó, déli partjának háttérterületéről, valamint Veszprém megye 5 db, északi parti, és Balaton-felvidéki területe.

A munka 2013. elején kezdődött, az érintett 11 terület fenntartási terveinek befejezése 2014. első felében várható. A szakmai feladatokat a Nemzeti park munkatársai végzik, a kommunikációs és projekt feladatokat a Balatoni Integrációs Kft. látja el.

 

A Natura 2000 hálózatról, illetve a tervezés kereteiről a főoldalon, illetve a felső menüsor megfelelő pontjára kattintva kaphat bővebb információkat.
 

 

Kérjük, látogassa meg a Balatoni Integrációs Kft. honlapját, ahol bővebb információkat talál a cég működési területéről, tevékenységéről, egyéb, a Balaton térségének fejlődését szolgáló, hazai és nemzetközi projektjeiről.