NatuRa 2000 területek
fenntartási terveinek készítése

A honlap a Balatoni Integrációs Kft.
és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Igazgatóság együttműködésében
megvalósuló fenntartási tervek
elkészítésének támogatására jött létre.

7. Balatonendrédi dombok

Területi azonosító: HUDD20034

Ez az oldal a Balatonendrédi dombok nevű Natura 2000 terület fenntartási terv készítési munkaoldala.

 


-Megtalálhatók rajta a terület adottságait, elhelyezkedését bemutató információk.

 


-A tervezés előrehaladásával letölthetők az egyeztetési tervanyagok is, amelyek véleményezésében Önre is számítunk. (Lásd: a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK között a jobb oldali szürke sávban)

 

 A Balatonendrédi dombok nevű terület elhelyezkedése és természeti értékei


A tervezés alapjául szolgáló védett terület a Somogy megyében található Balatonendréd település pontosan meghatározott földrészleteit érinti.


A terület megismerése érdekében kérjük, használja a jobb oldalon található LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKAT!


- Hol található ez a Natura 2000 védettség alá eső terület? - tekintse meg a terület földrajzi elhelyezkedését és lehatárolását a letölthető műholdas felvételen.


- Milyen értékes fajok és élőhelyek miatt áll ez a terület Natura 2000 védelem alatt? – ezt a letölthető területi adatlap megtekintésével ismerheti meg bővebben.


- Pontosan mely ingatlanokra terjed ki a védelem, és a fenntartási terv készítés folyamata? – töltse le a terület helyrajzi számokat tartalmazó adatlapját. Tekintse át, hogy mely területek vonatkozásában lehet érintett Ön (vagy családtagja, ismerőse), mint tulajdonos/gazdálkodó/vagyonkezelő/területhasználó/helyi önkormányzat szakembere/érdeklődő, stb.

 

Amennyiben szükséges, a földrészletek helyrajzi szám szerinti térképes beazonosításában kérje a helyi önkormányzat szakemberének segítségét.

 

A területek pontosabb azonosításához gyors segítséget nyújthat a letölthető Google Earth megjelenítés, illetve az alábbi alkalmazás is. Ezek használatával tetszőleges nagyításban tekinthetők meg a Natura 2000 által lefedett területek. http://natura2000.eea.europa.eu/

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, jelezze részvételi szándékát, vagy küldje el kérdéseit / észrevételeit / javaslatait!

A véleményezéshez kattintson ide!