NatuRa 2000 területek
fenntartási terveinek készítése

A honlap a Balatoni Integrációs Kft.
és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Igazgatóság együttműködésében
megvalósuló fenntartási tervek
elkészítésének támogatására jött létre.

Véleményezés

Célunk és feladatunk, hogy mindegyik terület esetében kialakuljon egy aktív, tervezői csoport, amelyben részt vesznek az önkormányzatok, gazdálkodók, civil szervezetek, érdeklődő lakosok, hatósági szakemberek, stb.

 

 

Honlapunk legfontosabb része ez az oldal, mivel itt biztosítunk többféle lehetőséget arra, hogy az érintettek egyszerűen, gyorsan és költségmentesen jelezhessék részvételi szándékukat, és eljuttathassák kérdéseiket / észrevételeiket / javaslataikat a tervezők számára.

 

Beküldendő kérdőíveket a letölthető dokumentumok között talál, de használhatja az oldal alján található, beépített véleményezési funkciót is!

 


Fontos tudni, hogy a tervezők csak az írásban beérkezett kérdéseket és véleményeket tudják figyelembe venni a munka során. Kivételt képeznek ez alól a helyben megtartásra kerülő terepbejárások, fórumok, ahol lehetőség van személyes hozzászólások megtételére is. Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel, és írjon nekünk!

 

 

 


Milyen esetben írjon ?

 

 

- Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha tulajdonában, vagy művelése alatt vannak olyan földterületek, amelyek az itt felsorolt Natura 2000 területek alá tartoznak a helyrajzi számok szerint!

 


- Írjon nekünk, ha kérdése van a Natura 2000-rel, illetve a fenntartási tervek készítésével kapcsolatban!

 


- Továbbítsa nekünk véleményét / javaslatait a területek használatát illetően!

 


- Ha jó helyismerettel rendelkezik, tegyen javaslatot arra, hogy kiket lenne fontos bevonni a tervezési folyamatba!

 


- Számunkra az is fontos vélemény, ha területi érintettsége ellenére nem kíván részt venni a munkában. Kérjük, jelezze ezt is, hogy felesleges levelekkel ne terheljük.

 

 

 

Hogyan írhat a tervezőknek?

 

 

- Legegyszerűbb az a lehetőség, ha használja a területi oldalak alsó részén, és ennek az oldalnak az alján található beépített véleményezési funkciót. Néhány elérhetőségi adat megadása és az érintettség kiválasztása után megírhatja észrevételeit, kérdéseit, amelyet e-mai formában továbbít a rendszer.

 


- Készítettünk célcsoportok szerint összeállított kérdőíveket is, amelyek ezen az oldalon, a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK között találhatók. Kitöltést követően akár postán, akár e-mailben is megküldheti a kérdőíveket.

Levélcímünk: Balatoni Integrációs Kft., 8600 Siófok, Batthyány u. 1., e-mail: bftkht@balatonregion.hu, tel.: 84/317-002-114. mellék

 


Kérjük, településén, ismeretségi körén belül továbbítsa a lehetőséget azoknak, akik Ön szerint érintettek a 11 db terület valamelyikével kapcsolatban!

 

 

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a tervezésben való aktív részvételével!

 

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, jelezze részvételi szándékát, vagy küldje el kérdéseit / észrevételeit / javaslatait!

A véleményezéshez kattintson ide!